Takaisin

Tietoa meistä

Yritysratkaisut

Mediamobile tuottaa erilaisia V-Traffic-liikkuvuuspalveluja ja olemme Pohjoismaiden johtava liikennetiedon tuottaja. Mediamobile on osa Be-Mobile Groupia Ranskassa, joka on Euroopan johtava maanpäällisten lähetyspalvelujen sekä tietoliikenne- ja satelliittipalvelujen toimittaja. Tarjoamme ensiluokkaisia, laajaan lähdevalikoimaan ja korkeaan laatuun perustuvia liikennetietopalveluita sekä paikallisesti että kansainvälisesti.

Mediamobile toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Puolassa, Saksassa ja Ranskassa sekä kattaa monta muuta Euroopan maata kumppanuuksien avulla.

V-Traffic: aina palveluksessasi

Autosi satelliittinavigointijärjestelmässä

Voit rentoutua ratin takana, koska tiedät, että V-Traffic ehdottaa nopeimman tai turvallisimman ajoreitin ajantasaisten liikennetietojen perusteella. V-Traffic-tietoja Suomessa hyödyntävät mm: Audi, Lexus, Mercedes-Benz, Opel, Seat, Skoda, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen ja Volvo. Kysy palvelun saatavuudesta omalta jälleenmyyjältäsi.

GPS-laitteessa

GPS-laitteesi voi hyödyntää kahdenlaisia liikennetietoja joko RDS-TMC-palvelun (ei vaadi erillistä maksua) kautta lähetettyjä tietoja tai datayhteyden (esimerkiksi sisäisen SIM-kortin) kautta lähetettyjä tietoja. GPS-laite ohjaa matkaa käyttämällä ajantasaisia liikennetietoja mahdollisten liikennehäiriöiden välttämiseksi. V-Traffic-tietoja voit hyödyntää Garminin, Navigonin, Pioneerin, Kenwoodin, Mion ja TomTomin (RDS-TMC) valmistamissa GPS-laitteissa sekä muissa yhteensopivissa laitteissa.

Kotona ja töissä

Voit tarkistaa helposti liikennetilanteen V-Traffic.fi -sivulta aamulla ennen töihin lähtöä tai töissä ennen paluuta kotiin tai harrastuksiin. Näet yhdellä silmäyksellä liikenteen tilan sekä keli- ja liikennevaroitukset ja voit valita itsellesi reaaliaikaisiin tietoihin perutuen paremman reitin.

Älypuhelimessa tai tabletissa

Kun olet liikkeellä tien päällä ja tarvitset pikaisesti päivityksen liikenteestä, saat sen helpoiten ja nopeasti V-Traffic-sovelluksesta. Voit myös ilmoittaa tapahtumista reitilläsi ja helpottaa muita tiellä liikkujia. V-Traffic-sovellus on saatavana sekä Applen että Android –laitteisiin.

Digitaalisissa näytöissä

V-Traffic-tiedot löydät myös julkisien tilojen näytöiltä tai yrityksesi vastaanottoaulasta, joten voit suunnitella päivittäiset matkasi entistä tarkemmin ja turvallisemmin.

Lisätietoja Mediamobilesta ja erityisesti yrityksille suunnitelluista V-Traffic-ratkaisuista on sivustossamme www.mediamobile.com.