Kumppaneitamme

Tiesää

Ilmatieteen Laitos

Tuottaa VARO-tiesää hälytyksiin ennusteet ja todelliset havainnot reaaliaikaisesti. Palvelu painottuu nopeisiin kelimuutoksiin tieverkossa. Ilmatieteenlaitos tuottaa palvelun Pohjoismaissa ja Puolassa.

ilmatieteenlaitos.fi

Liikennetiedon lähteitä

Liikennevirasto

Tuottaa tietoa journalistisia tapahtumia tieverkossa Suomessa, kuten tietöistä, tiesuluista, onnettomuuksista ja muista liikenteeseen vaikuttavista tapahtumista. Liikennevirasto tuottaa myös sujuvuustietoa valtakunnallisella päätieverkolla.
Lähde Liikennevirasto/ rata.digitraffic.fi, lisenssi CC 4.0 BY

Helsingin kaupunki

Tuottaa tietoa journalistisia tapahtumatietoja Helsingin katuverkossa tietöiden, tiesulkuja tai muiden suunniteltujen tapahtumien osalta, jotka saattavat aiheuttaa häiriöitä liikenteelle.

hel.fi

Hätäkeskuslaitos Nödcentralsverket

Tuottaa ensitiedot tieliikenne- ja suuronnettomuuksista ja hätätilanteista koko Suomessa.

112.fi

Muut yhteistyökumppanit

Radio Nova

Radio Nova on Suomen kuunnelluin kaupallinen radiokanava, jolla on vahva liikenneprofiili vuosien kokemuksella. Mediamobile tuottaa Radio Novalle uusia komponentteja liikennetiedon tehokkaaseen jakamiseen dynaamisten karttojen ja mm. Twitterin avulla.

radionova.fi/#liikenne

Gasum

Gasum on maa- ja biokaasun ja kaasujen liikennekäytön asiantuntija Suomessa. Gasum tuottaa Mediamobilelle kaasunjakeluverkoston sijainnit ja reaaliaikaisen maa- ja biokaasun hintatiedon, jota jaetaan edelleen päätelaitteisiin ja navigaattoreihin.

gasum.fi

Autoliitto

Autoliitto on vuonna 1919 perustettu yksityisautoilijoiden palvelu-, etu- ja harrastusjärjestö, jolla on Suomessa yli 100 000 jäsentä. Mediamobile tuottaa Autoliitolle reaaliaikaisia liikennekarttapalveluita.

autoliitto.fi

Digita

Digita on langattomien viestintäverkkojen verkko-operaattori, joka hallinnoi maanpäällisiä radio-, tv- ja mobiili-tv-verkkoja lähetysasemineen ja mastoineen. Mediamobile käyttää Digitan viestintäverkkoa RDS-TMC viestien lähetyksessä.

digita.fi