V-Trafficin mobiilisovellukset – parasta liikennetietoa puhelimessasi

V-Trafficin maksuttomat iPhone ja Android-sovellukset auttavat ajamaan entistä turvallisemmin ja valitsemaan parhaan ajoreitin reaaliaikaisen liikennetilan perusteella! Tarkista onnettomuuspaikat ja vältä liikenneruuhkat!

Liikennesovelluksen ominaisuudet:

  • Liikenteen sujuvuustiedot. Näyttää ruuhkat väreillä ja varoittaa onnettomuuspaikoista, suljetuista teistä ja edessä olevista tietöistä.
  • Kelivaroitukset varoittavat nopeista kelimuutoksista; lumesta, räntäsateesta ja liukkaista tieolosuhteista sekä voimakkaasta tuulesta.
  • Eläinvaroitukset näyttävät tieosuudet, joilla on viime päivinä tehty paljon havaintoja poroista tai ajettu porokolareita.
  • Kiinteiden nopeusvalvontakameroiden sijainnit voit tarkistaa helposti sovelluksesta.
  • Suur-ja urheilutapahtumat. Suuria kulttuuri-, urheilu- ja yleisö tapahtumia, jotka voivat vaikuttaa liikenteeseen ja pysäköintimahdollisuuksiin.
  • Liikenneraportointi.. Oletko nähnyt onnettomuuden tai oletko jumissa liikenneruuhkassa? Auta muita tienkäyttäjiä ilmoittamalla oman tieosuutesi tapahtumista.

Liikennesovelluksemme on suunniteltu Pohjoismaisiin liikenneolosuhteisiin. Kaikki ilmoittamasi tiedot ja liikennetapahtumat varmennetaan V-Trafficin toimesta ennen niiden julkaisua! Näet ne kuitenkin sovelluksessa ilman värejä, jolloin myös muut sovelluksenkäyttäjät saavat tiedon ilmoituksestasi.

Jos haluat varmistaa mutkattoman matkustamisen, lataa maksuton V-Traffic Android tai V-Traffic iPhone jo tänään!

Available app on the App Store Android app on Google Play