V-Traffic autossasi Haluaisitko mielummin V-Trafficin suoraan autoosi?

V-Traffic -palvelut on integroitu moniin autojen omiin navigointijärjestelmiin RDS TMC:n (Traffic Message Channel) avulla . Pelkkä TMC -merkintä ei aina tarkoita V-Traffic –palvelua, joten muista tarkistaa se autokauppiaaltasi tai maahantuojalta.

  • V-Traffic –palvelut on saatavilla Suomessa usealla merkillä. Saatavuus vaihtelee myös joskus malleittain ja jos palvelua ei ole mahdollista saada ajoneuvoosi, on onneksi vielä monia muita ratkaisuja.

  • Lähes kaikki irrallis- ja jälkiasenteiset navigaattorit kuten Garmin, Pioneer, Kenwood tukevat palveluamme. Valtaosassa laitteita palvelu on elinikäinen ja sen voi varmistaa vielä ostohetkellä. Palvelu ei edellytä SIM-korttia, eikä siten aiheuta lisäkuluja ulkomailla matkustettaessa.

  • Autossa älypuhlinsovellusta käyttäessäsi muista huolehtia sen turvallisesta käytöstä ja kiinnityksestä. Näin voit hyödyntää turvallisesti V-Traffic –palveluita ja olet esimerkkinä muille autoilijoille. Älypuhelimen kanssa autolla ulkomaille matkustettaessasi kannattaa muistaa roaming-kustanukset ja varata navigointiin erillislaite, joka toimii kuluitta kaikissa tilanteissa.
V-Traffic -palvelun löydät seuraavilta merkeiltä ja navigaattoreista
Henkilöautot (ei koske kaikkia tuontiautoja)
Vuodesta Navigointijärjestelmä
Audi 2013 MMI Navigointi plus (TMC)
Lexus 2012 Lexus Navigation-järjestelmä
Mercedes-Benz 2009 Comand Online
2015 Garmin MAP PILOT
Opel 2015 Navi 900 / 950 IntelliLink
2012 Navi 650
Seat 2013 Navi System
2013 Navi System Plus
Skoda 2013 Amundsen
2013 Columbus
Subaru 2011 Aftmkr (Pioneer)
Toyota 2011 Toyota Touch & Go / Touch 2
2013 Toyota Touch with Go
Volkswagen 2013 Discover Media
2013 Discover Pro
Volvo 2012 Sensus Navigointi (MCA)
2015 Sensus Navigointi (SPA)
Kuorma-autot ja Rekat
Scania 2016 Scania navigation
Man 2016 Man navigation
Irrallis- jäkiasenteset navigaattorit
Garmin 2010 Garmin LMT navigaattorit (TMC & Connected)
2016 Garmin (LMT-D &SPL) navigaattorit (TMC & Connected)
Pioneer 2010 Pioneer (TMC) autonavigaattorit
Kenwood 2011 Kenwood autonavigaattorit (Garmin TMC / SPL)Ilmoita häiriöistä suoraan meille ja auta samalla muita tienkäyttäjiä!

V-Trafficin maksuttomat iPhone ja Android-sovellukset auttavat ajamaan entistä turvallisemmin ja valitsemaan parhaan ajoreitin reaaliaikaisen liikennetilan perusteella! Älypuhelinsovelluksillamme voit tarkistaa esimerkiksi liikenneruuhkien sijainnit, liukkaan ajokelin, poliisin valvontapisteet tai onnettomuudet. Kun joudut yllättävään liikennetinteeseen, näet onnettomuuden tai havaitset liukkaan ajokelin, voit varoittaa siitä heti muita autoilijoita lähettämällä raportin älypuhelimesta. Jos voimme varmentaa ilmoituksesi, autat samalla satoja autoilijoita ja radionkuuntelijoita välttämään häiriön tai varautumaan siihen. Liity satojen raportoijien joukkoon tekemään Suomen parasta ja paikallisinta liikennetietoa
Täydellinen yhdistelmä ammattitaitoista palvelua ja käyttäjien raportteja

V-Traffic tuottaa parhaan mahdollisen liikenteen yleiskatsauksen kokoamalla tietoja viranomaisten, kaupallisten toimijoiden, yksityisten ajoneuvojen, eri liikenteen toimijoiden ja ennen kaikkea suoraan tienkäyttäjien tuottamista raporteista.