Ilmoita häiriöistä suoraan meille ja auta samalla muita tienkäyttäjiä!

V-Trafficin maksuttomat iPhone ja Android-sovellukset auttavat ajamaan entistä turvallisemmin ja valitsemaan parhaan ajoreitin reaaliaikaisen liikennetilan perusteella! Älypuhelinsovelluksillamme voit tarkistaa esimerkiksi liikenneruuhkien sijainnit, liukkaan ajokelin, poliisin valvontapisteet tai onnettomuudet.

Kun joudut yllättävään liikennetinteeseen, näet onnettomuuden tai havaitset liukkaan ajokelin, voit varoittaa siitä heti muita autoilijoita lähettämällä raportin älypuhelimesta. Jos voimme varmentaa ilmoituksesi, autat samalla satoja autoilijoita ja radionkuuntelijoita välttämään häiriön tai varautumaan siihen. Liity satojen raportoijien joukkoon tekemään Suomen parasta ja paikallisinta liikennetietoa!

Täydellinen yhdistelmä ammattitaitoista palvelua ja käyttäjien raportteja

V-Traffic tuottaa parhaan mahdollisen liikenteen yleiskatsauksen kokoamalla tietoja viranomaisten, kaupallisten toimijoiden, yksityisten ajoneuvojen, eri liikenteen toimijoiden ja ennen kaikkea suoraan tienkäyttäjien tuottamista raporteista.

Haluaisitko mielummin V-Trafficin suoraan autoosi?

V-Traffic -palvelut on integroitu moniin autojen omiin navigointijärjestelmiin RDS TMC:n (Traffic Message Channel) avulla . Pelkkä TMC -merkintä ei aina tarkoita V-Traffic –palvelua, joten muista tarkistaa se autokauppiaaltasi tai maahantuojalta.

  • V-Traffic –palvelut on saatavilla Suomessa mm. seuraavilla merkeillä: Audi, Lexus, Mercedes-Benz, Opel, Seat, Skoda, Toyota, Volkswagen ja Volvo. Saatavuus vaihtelee myös joskus malleittain ja jos palvelua ei ole mahdollista saada ajoneuvoosi, on onneksi vielä monia muita ratkaisuja.

  • Lähes kaikki navigaattorit kuten Garmin, Pioneer, Kenwood tukevat palveluamme. Valtaosassa laitteita palvelu on elinikäinen ja sen voi varmistaa vielä ostohetkellä. Palvelu ei edellytä SIM-korttia, eikä siten aiheuta lisäkuluja ulkomailla matkustettaessa (TMC löytyy kaikkialla Euroopassa ja on lähes aina käyttäjälle maksuton).

  • Autossa älypuhelinsovellusta käyttäessäsi muista huolehtia sen turvallisesta käytöstä ja kiinnityksestä. Näin voit hyödyntää turvallisesti V-Traffic –palveluita ja olet esimerkkinä muille autoilijoille. Älypuhelimen kanssa autolla ulkomaille matkustettaessasi kannattaa muistaa roaming-kustanukset ja varata navigointiin erillislaite, joka toimii kuluitta kaikissa tilanteissa.